BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

lipid content

Emmanuelle Escarnot, Jean-Marie Jacquemin, Richard Agneessens & Michel Paquot
Comparative study of the content and profiles of macronutrients in spelt and wheat, a review
volume 16 (2012)numéro 2
Benalia Yabrir, Moussa Labiad, Abdellah Mostefaoui, Ahcène Hakem, Yacine Titouche, Frédéric Gaucheron & Abderrahmane Mati
Profils en acides gras libres, cholestérol et indices lipidiques du lait cru ovin issu de deux races algériennes (Ouled-Djellal et Rumbi) collecté en milieu steppique
Volume 20 (2016)Numéro 1
Gwendoline Gravé, Zephirin Mouloungui, Muriel Cerny, Éric Lacroux, Jean-François Fabre, Romain Valentin & Othmane Merah
Effect of year of cultivation on the oil content and fatty acid composition of chia seeds (Salvia hispanica L.) grown in France
Volume 27 (2023)Numéro 1

>> Index by keyword