BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

Ludivine Lassois

Ludivine Lassois, Jean-Pierre Busogoro & Haïssam Jijakli
La banane : de son origine à sa commercialisation
volume 13 (2009)numéro 4
Cécile Annie Ewané, Philippe Lepoivre, Luc de Lapeyre de Bellaire & Ludivine Lassois
Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review
volume 16 (2012)numéro 3
Séverin Hatt*, Sidonie Artru*, David Brédart, Ludivine Lassois, Frédéric Francis, Éric Haubruge, Sarah Garré, Pierre M. Stassart, Marc Dufrêne, Arnaud Monty & Fanny Boeraeve
Towards sustainable food systems: the concept of agroecology and how it questions current research practices. A review
Volume 20 (2016)Numéro spécial 1 : AgricultureIsLife

>> Auteur