BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,087 (2020)

Virginie Decruyenaere

Virginie Decruyenaere, André Buldgen & Didier Stilmant
Factors affecting intake by grazing ruminants and related quantification methods: a review
volume 13 (2009)numéro 4
Florence Van Stappen, Alice Delcour, Stéphanie Gheysens, Virginie Decruyenaere, Didier Stilmant, Philippe Burny, Fabienne Rabier, Hélène Louppe & Jean-Pierre Goffart
Établissement de scénarios alternatifs de valorisations alimentaires et non alimentaires des ressources céréalières wallonnes à l’horizon 2030
Volume 18 (2014)numéro 2
Alice Delcour, Florence Van Stappen, Stéphanie Gheysens, Virginie Decruyenaere, Didier Stilmant, Philippe Burny, Fabienne Rabier, Hélène Louppe & Jean-Pierre Goffart
État des lieux des flux céréaliers en Wallonie selon différentes filières d’utilisation
Volume 18 (2014)numéro 2
Sophie Herremans, Virginie Decruyenaere, Yves Beckers & Éric Froidmont
Oak or chestnut tannin dose responses on silage pH, proteolysis and in vitro digestibility in laboratory-scale silos
Volume 23 (2019)Numéro 2

>> Auteur