BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,319 (2019)

phenolic compounds

Cécile Annie Ewané, Philippe Lepoivre, Luc de Lapeyre de Bellaire & Ludivine Lassois
Involvement of phenolic compounds in the susceptibility of bananas to crown rot. A review
volume 16 (2012)numéro 3
Fathi Ben Amar, Hammouda Arfa, Abdelmajid Yengui & Hassan Belguith
Inhibition de germination du pollen in vitro pour caractériser l’auto-incompatibilité d’origine pistillaire chez l’olivier (Olea europaea L.)
Volume 17 (2013)numéro 1
Feriel Ben Abdallah, William Philippe & Jean-Pierre Goffart
Utilisation de la fluorescence chlorophyllienne pour l’évaluation du statut azoté des cultures (synthèse bibliographique)
Volume 20 (2016)Numéro 1
Marc Lateur
Perspectives de lutte contre les maladies des arbres fruitiers à pépins au moyen de substances naturelles inductrices d’une résistance systémique
Volume 6 (2002)Numéro 2
Darly R. Pompeu, Yvan Larondelle, Hervé Rogez, Ouissam Abbas, Juan Antonio Fernández Pierna & Vincent Baeten
Characterization and discrimination of phenolic compounds using Fourier transform Raman spectroscopy and chemometric tools
Volume 22 (2018)Numéro 1
Manga Eyenga, J. Fotso Youovop, J. L. Ngondi & M. Sindic
Temperature dependent studies on nutritional, total polyphenols, flavonoids content and antioxidant activities of Aframomum citratum (C.Pereira) K.Schum and Tetrapleura tetraptera (Schum. & Thonn.) Taub. fruits
Volume 24 (2020)Numéro 4
Darly Rodrigues Pompeu, Audrey Pissard, Hervé Rogez, Pascal Dupont, Marc Lateur & Vincent Baeten
Estimation of phenolic compounds and antioxidant capacity in leaves of fruit species using near-infrared spectroscopy and a chemometric approach
Volume 25 (2021)Numéro 2

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