BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,319 (2019)

porcin

Martine Laitat, Nadine Antoine, Jean-François Cabaraux, Dominique Cassart, Jacques Mainil, Nassim Moula, Baudouin Nicks, José Wavreille & François-Xavier Philippe
Influence of sugar beet pulp on feeding behavior, growth performance, carcass quality and gut health of fattening pigs
Volume 19 (2015)Numéro 1
Aurore Degré, Didier Verhèv & Charles Debouche
Le bilan azoté dans les exploitations porcines wallonnes : entre contraintes environnementales et qualité différenciée
Volume 8 (2004)Numéro 2
Issaka Youssao, Vincent Verleyen, Charles Michaux & Pascal Léon Leroy
Choice of probing site for estimation of carcass lean percentage in Piétrain pig using the real-time ultrasound
Volume 6 (2002)Numéro 4

>> Index de mots-clés