BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Impact factor: 1,319 (2019)

infrared spectrophotometry

Valérie Genot, Laurent Bock, Pierre Dardenne & Gilles Colinet
L’intérêt de la spectroscopie proche infrarouge en analyse de terre (synthèse bibliographique)
Volume 18 (2014)numéro 2
Purna Bhadra Kandel, Nicolas Gengler & Hélène Soyeurt
Assessing variability of literature based methane indicator traits in a large dairy cow population
Volume 19 (2015)Numéro 1
Thibault Troch, Émilie Lefébure, Vincent Baeten, Frédéric Colinet, Nicolas Gengler & Marianne Sindic
Cow milk coagulation: process description, variation factors and evaluation methodologies. A review
Volume 21 (2017)Numéro 4
Audrey Pissard, Vincent Baeten, Pierre Dardenne, Pascal Dupont & Marc Lateur
Use of NIR spectroscopy on fresh apples to determine the phenolic compounds and dry matter content in peel and flesh
Volume 22 (2018)Numéro 1
Émilie Lefébure, Thibault Troch, Younés Noutfia, Frédéric Colinet, Amaury Gérard, Frédéric Dehareng, Vincent Baeten, Nicolas Gengler & Marianne Sindic
Is it possible to predict milk processing into butter using infrared spectroscopy?
Volume 25 (2021)Numéro 1

>> Index by keyword