- Home
- Volume 68 - Année 1999
- Numéro 5 - 6
- POLYMORPHISM OF THE ENZYMES THAT DETEMINE FRUIT SOFTENING IN STRAWBERRY
since 05 February 2011 :
View(s): 118 (1 ULiège)
Download(s): 57 (2 ULiège)
View(s): 118 (1 ULiège)
Download(s): 57 (2 ULiège)
M. Draye, D. Cuvelier, A. Antoine & P. Van Cutsem POLYMORPHISM OF THE ENZYMES THAT DETEMINE FRUIT SOFTENING IN STRAWBERRY
POLYMORPHISM OF THE ENZYMES THAT DETEMINE FRUIT SOFTENING IN STRAWBERRY
Communication présentée à la réunion de la Société de Physiologie végétale de la Communauté francophone de Belgique (Gembloux, 15 octobre 1999, Prof. Cl. Van de Walle, Département de Botanique, Université de Liège, éd.)
(Volume 68 - Année 1999 — Numéro 5 - 6)
Article
To cite this article
M. Draye, D. Cuvelier, A. Antoine & P. Van Cutsem, «POLYMORPHISM OF THE ENZYMES THAT DETEMINE FRUIT SOFTENING IN STRAWBERRY», Bulletin de la Société Royale des Sciences de Liège [En ligne], Volume 68 - Année 1999, Numéro 5 - 6, 316 URL : https://popups.ulg.ac.be/0037-9565/index.php?id=2030.
About: M. Draye
Unité de Recherche en Biologie cellulaire végétale, FUNDP, B-5000 Namur, Belgium
About: D. Cuvelier
Unité de Recherche en Biologie cellulaire végétale, FUNDP, B-5000 Namur, Belgium
About: A. Antoine
Unité de Recherche en Biologie cellulaire végétale, FUNDP, B-5000 Namur, Belgium
About: P. Van Cutsem
Unité de Recherche en Biologie cellulaire végétale, FUNDP, B-5000 Namur, Belgium