Base

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 0,379

Christophe Blecker

Benoît Moreau, Georges Lognay, Christophe Blecker, Jacqueline Destain, Pascal Gerbaux, Florence Chéry, Patrick Rollin, Michel Paquot & Michel Marlier
Chromatographic, Spectrometric and NMR Characterization of a New Set of Glucuronic Acid Esters Synthesized by Lipase
Volume 11 (2007)Numéro 1
Wazé Aimée Mireille Alloue, Jacqueline Destain, Hakim Ghalfi, Philippe Thonart, Mario Aguedo, Jean-Paul Wathelet & Christophe Blecker
Les lipases immobilisées et leurs applications
volume 12 (2008)
Caroline Vanderghem, Pascal Bodson, Sabine Danthine, Michel Paquot, Claude Deroanne & Christophe Blecker
Milk fat globule membrane and buttermilks: from composition to valorization
Volume 14 (2010)numéro 3
Nicolas Jacquet, Caroline Vanderghem, Christophe Blecker & Michel Paquot
La steam explosion : application en tant que prétraitement de la matière lignocellulosique
Volume 14 (2010)numéro spécial 2
Dorothée Goffin, Bernard Wathelet, Christophe Blecker, Claude Deroanne, Yves Malmendier & Michel Paquot
Comparison of the glucooligosaccharide profiles produced from maltose by two different transglucosidases from Aspergillus niger
Volume 14 (2010)numéro 4
Brahim Bchir, Souhail Besbes, Jean-Michel Giet, Hamadi Attia & Christophe Blecker
Synthèse des connaissances sur la déshydratation osmotique
Volume 15 (2011)numéro 1
Pauline Sainvitu, Katherine Nott, Gaëtan Richard, Christophe Blecker, Christine Jérôme, Jean-Paul Wathelet, Michel Paquot & Magali Deleu
Structure, properties and obtention routes of flaxseed lignan secoisolariciresinol, a review
volume 16 (2012)numéro 1
Gaoussou Karamoko, Prudent Anihouvi & Christophe Blecker
Évolution des connaissances sur les fonctionnalités de la fraction protéose-peptone du lait : propriétés techno-fonctionnelles et biologiques (synthèse bibliographique)
Volume 17 (2013)numéro 2
Prudent Placide Anihouvi, Sabine Danthine, Gaoussou Karamoko & Christophe Blecker
Les crèmes végétales : une alternative aux crèmes laitières (synthèse bibliographique)
volume 16 (2012)numéro 3
Vlad Mureşan, Christophe Blecker, Sabine Danthine, Emil Racolţa & Sevastiţa Muste
Confectionery products (halva type) obtained from sunflower: production technology and quality alterations. A review
Volume 17 (2013)numéro 4

>> Auteur