BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

Robin Dubois-Dauphin

Michel Bakar Diop, Michel Bakar Diop, Robin Dubois-Dauphin, Emmanuel Tine, Abib Ngom, Jacqueline Destain & Philippe Thonart
Bacteriocin producers from traditional food products
Volume 11 (2007)numéro 4
Ana Aguilar Galvez, Robin Dubois-Dauphin, Hakim Ghalfi, David Campos & Philippe Thonart
Description of two Enterococcus strains isolated from traditional Peruvian artisanal-produced cheeses with a bacteriocin-like inhibitory activity
volume 13 (2009)numéro 3
Sabrina Vandeplas, Robin Dubois-Dauphin, Rodolphe Palm, Yves Beckers, Philippe Thonart & André Théwis
Prevalence and sources of Campylobacter spp. contamination in free-range broiler production in the southern part of Belgium
Volume 14 (2010)numéro 2
Ibourahema Coulibaly, Robin Dubois-Dauphin, Sabine Danthine, Lamia Majad, Thami Mejoub, Jacqueline Destain, François Béra, Jean-Paul Wathelet & Philippe Thonart
Techniques de séchage des starters lactiques et mécanismes affectant la viabilité cellulaire suite à la lyophilisation
Volume 15 (2011)numéro 2
Ana Aguilar-Galvez, Robin Dubois-Dauphin, Jacqueline Destain, David Campos & Philippe Thonart
Les entérocoques : avantages et inconvénients en biotechnologie (synthèse bibliographique)
volume 16 (2012)numéro 1

>> Auteur