BASE

Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement/Biotechnology, Agronomy, Society and Environment

1370-6233 1780-4507

 

Facteur d'impact : 1,087 (2020)

Amaury Gérard

Amaury Gérard, Soundous El-Hajjaji, Els Van Coillie, Azeddine Bentaib, Georges Daube & Marianne Sindic
Survey on the prevalence of Listeria monocytogenes in Belgian artisanal cheeses
Volume 24 (2020)Numéro 3
Émilie Lefébure, Thibault Troch, Younés Noutfia, Frédéric Colinet, Amaury Gérard, Frédéric Dehareng, Vincent Baeten, Nicolas Gengler & Marianne Sindic
Is it possible to predict milk processing into butter using infrared spectroscopy?
Volume 25 (2021)Numéro 1
Amaury Gérard, Naomi Barbosa, Sybille Di Tanna & Marianne Sindic
What are the potential sources of on-farm contamination of raw milk butter with Escherichia coli?
Volume 26 (2022)Numéro 1

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